Ascensos fulgurants

En uns dies en què el Govern continua intentant fer veure que aprima l’administració i redueix les tasques burocràtiques, no està de més fixar-se en casos com el del treballador eventual Salvador Grifell, que ha passat de ser “Responsable d’atenció als ciutadans” (nivell 24) a ser Coordinador/a de la Gestió de la Informació i Atenció a la Ciutadania de l’Oficina del President (nivell 27). A més de tenir un càrrec amb un nom més ampul·lós, amb el canvi el senyor Grifell deixarà de cobrar un complement anual de 25.813,80 euros per cobrar-lo de 30.094,32 euros. És a dir: 6.000€ anuals més per una feina de característiques similars.

És el mateix cas de la senyora Laura Muñoz, que en només dos mesos ha passat de ser assessora en matèria de relació amb les empreses (nivell 27), càrrec dotat amb un complement de 30.094,32€ anuals, a ser assessora especial d’ocupació (nivell 30), amb un complement de 38.916,72€ anuals

Un tercer cas, no menys cridaner, és el de Mar Jiménez, que fins fa poc figurava com a assessora en matèria de Coneixements Culturals, i que ja ha estat promocionada a assessora en matèria de comunicació i difusió. Pel camí ha guanyat un complement específic de 35.237,52 euros anuals.

Enmig del marasme de retallades en què el Govern ens ha situat, aquests són dos casos curiosos i cridaners d’ascens professional en només dos mesos, ja que tots dos havien estat nomenats el mes de gener.

 

Anuncis

Comments are disabled.

%d bloggers like this: